Despre Noi

Despre UNIC SPORTS SRL

SC UNIC SPORTS SRL a luat fiinţă în august 2011 şi desfăşoară activităţi în domeniul formării profesionale. Pe lângă programele de formare profesionala autorizate, SC UNIC SPORTS SRL, desfăşoară activităţi de formare profesională personalizate pentru organizaţii economice, instituţii publice, persoane fizice, la cerere.

In prezent SC UNIC SPORTS SRL organizeaza 21 de cursuri avizate de catre ANC, oferind la finalizarea acestora certificate de calificare profesionala avizate.SC Unic Sports SRL are experienta relevanta pentru activitatile prevazute in cadrul proiectului.

Astfel,in perioada 2011 – prezent,a instruit,examinat si certificat peste 4500 de persoane, obtinand astfel experienta in munca cu adultii, dar si interactionand cu grupuri tinta similare, sustinand peste 35 de grupe de curs competente antreprenoriale.

Unic Sports are experienta in implementarea de proiecte finantate prin POSDRU, fiind responsabil cu dezvoltarea si implementarea programelor de calificare/initiere/specializare/perfectionare in proiecte pe axele 5, 2, 3 si 6.

SC UNIC SPORTS SRL este centru acreditat ECDL. Compania se va implica in toate activitatiile proiectului, va asigura manag de pr, selectia grupului tinta,promovarea, act de formare proprii si externalizate, se va asigura de atingerea rezultatelor asumate si a indicatorilor, asigurarea resurselor umane si materiale pt buna implementare a proiectului, asigurarea sustenabilitatii si implicarea activa in dezvoltarea sectoarele economice competitive.

You don't have permission to register