Termeni si Conditii

Despre site-ul www.unicsports.ro

Site-ul web www.unicsports.ro este proprietatea firmei unic sports SRL, cu sediul în Târgu-Mureș, jud. Mureș, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J26/854/2011, C.I.F. RO 28995916, numit pe parcursul acestor termeni si condiții unicsports.

Adrese de contact: Târgu-Mureș, str Bolyai, nr. 11, ap.6, jud. Mureș

Tel: 0747.133.135

Email: office@unicsports.ro

 

Proprietatea intelectuală

Conținutul si design-ul unicsports.ro sunt proprietatea unics ports SRL si sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

Este interzisă orice utilizare a conținutului unicsports.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@unicsports.ro.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul unicsports.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email la office@unicsports.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor site-ului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

Suspendarea accesului

unicsports.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Deasemenea nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, evenimente tehnice sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil pentru un anumit timp. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții .

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

Schimbări ale site-ului

unicsports.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, unicsports.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Viața privată și datele cu caracter personal

unicsports.ro respectă viața dvs. privată și datele dvs. cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi cu ocazia accesării acestui site. Toate informațiile despre protejarea datelor dvs. cu caracter personal le puteți citi în documentul ”Politica de confidențialitate” de pe site-ul nostru.

Mesaje comerciale nesolicitate

unicsports.ro se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam). Vă dăm posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru prin simpla introducere a emailului dvs., dar veți avea posibilitatea să dezabonați în orice moment de la acest newsletter.

Modificarea prezentelor termeni si condiții

unicsports.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica,unicsports.ro vă va putea notifica prin intermediul emailului sau prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua formă a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implică faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni și condiții.

Legea guvernanta

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va reveni instanțelor românești competente general, material și teritorial.

You don't have permission to register